Aromatinga vištiena su salsos padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Aromatinga vištiena su salsos padažu

Salsos padažas yra meksikiečių virtuvės ypatybė. Jis puikiai papildo patiekalus. Šis padažas ruošiamas iš pomidorų, pridedant aitriųjų paprikų ir įvairių prieskonių. Padažas patiekalui suteikia ypatingą poskonį. Vištiena su salsos padažu puikiai tinka tiek šventiniams, tiek kasdieniams patiekalams.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga vištiena su salsos padažu Žingsnis 1
Į formą sudėkite kumpį, pabarstykite druska ir prieskoniais. Vištieną tolygiai aptepkite salsos padažu. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Kepkite vištieną padaže 30 minučių.

Žingsnis 2

Aromatinga vištiena su salsos padažu Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia arba vidutinio stambumo tarka. Po 30 minučių ištraukite formą iš orkaitės, apibarstykite sūriu ir vėl pašaukite į orkaitę dar 7 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos