Publikavimo data: 2024-06-23
Aromatinga vištiena su salsos padažu
Salsos padažas yra meksikiečių virtuvės ypatybė. Jis puikiai papildo patiekalus. Šis padažas ruošiamas iš pomidorų, pridedant aitriųjų paprikų ir įvairių prieskonių. Padažas patiekalui suteikia ypatingą poskonį. Vištiena su salsos padažu puikiai tinka tiek šventiniams, tiek kasdieniams patiekalams.
Žingsnis 1
Į formą sudėkite kumpį, pabarstykite druska ir prieskoniais. Vištieną tolygiai aptepkite salsos padažu. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros. Kepkite vištieną padaže 30 minučių.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite stambia arba vidutinio stambumo tarka. Po 30 minučių ištraukite formą iš orkaitės, apibarstykite sūriu ir vėl pašaukite į orkaitę dar 7 minutėms.
Kategorijos