Aromatinga vištiena, troškinta grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aromatinga vištiena, troškinta grietinėje

Vištiena yra labai populiarus daugelio patiekalų ingredientas. Vištiena, troškinta grietinėje, būna ne tik labai skani ir maistinga, bet ir kvapni bei minkšta. Kas kartą paragavo grietinėje troškintos vištienos, ją įsimylės visam gyvenimui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga vištiena, troškinta grietinėje Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, krakmolą atskieskite tekančiu vandeniu. Grietinę sumaišykite su druska ir pipirais. Krūtinėlę supjaustykite gabaliukais ir kepkite, kol paruduos. Į puodą sudėkite svogūną, lauro lapą, ant viršaus sudėkite vištieną, pabaigoje supilkite grietinę ir troškinkite ant vidutinės ugnies 25 minutes, tada supilkite krakmolą ir 20 minučių troškinkite, kol suminkštės. Baigdami sudėkite per presą išspaustą česnaką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos