Publikavimo data: 2025-08-17
Aromatinga vištiena, troškinta grietinėje
Vištiena yra labai populiarus daugelio patiekalų ingredientas. Vištiena, troškinta grietinėje, būna ne tik labai skani ir maistinga, bet ir kvapni bei minkšta. Kas kartą paragavo grietinėje troškintos vištienos, ją įsimylės visam gyvenimui.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, krakmolą atskieskite tekančiu vandeniu. Grietinę sumaišykite su druska ir pipirais. Krūtinėlę supjaustykite gabaliukais ir kepkite, kol paruduos. Į puodą sudėkite svogūną, lauro lapą, ant viršaus sudėkite vištieną, pabaigoje supilkite grietinę ir troškinkite ant vidutinės ugnies 25 minutes, tada supilkite krakmolą ir 20 minučių troškinkite, kol suminkštės. Baigdami sudėkite per presą išspaustą česnaką.
Kategorijos