Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatinga vištienos blauzda su sūriu orkaitėje
Vištienos blauzdelės su sūriu yra ne tik skanus, bet ir sveikas maistas. Šį patiekalą dažnai galima rasti ant šventinio stalo, tokio populiarumo jis sulaukia dėl aukštų gastronominių rodiklių. Vištienos blauzdelėje yra labai daug maistingųjų medžiagų.
Žingsnis 1
Kietąjį sūrį supjaustykite mažais griežinėliais. Paslėpkite sūrio griežinėlius po blauzdos oda ir patepkite majonezu. Padažui kečupą sumaišykite su grietine, įberkite druskos ir pipirų. Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi. Į kepimo skardą įdėkite blauzdą ir užpilkite padažu.
Žingsnis 2
Kepkite apie 40 minučių 180 °C temperatūroje, kol paruduos. Vištienos blauzdas išdėliokite į paruoštą kepimo indą.
Kategorijos