Aromatinga vištienos filė su itališkomis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aromatinga vištienos filė su itališkomis žolelėmis

Vištienos filė itališkose žolelėse iš paprastos mėsos tampa didelės maistinės ir estetinės vertės patiekalu. Mėsos ir žolelių aromatai ir skoniai papildomi paprikomis ir kitais prieskoniais. Be to, vištienos filė išlieka mažai kaloringas produktas, todėl jį galima drąsiai įtraukti į svorį prižiūrinčių žmonių racioną. Šis paruošimo būdas niekaip nepažeis taisyklių, o skonis tik pagerės.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
22 g
Riebalai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga vištienos filė su itališkomis žolelėmis Žingsnis 1
Ant paviršiaus išdėliokite vištienos filė. Sumaišykite visus prieskonius pagal receptą. Apibarstykite filė iš visų pusių.

Žingsnis 2

Aromatinga vištienos filė su itališkomis žolelėmis Žingsnis 2
Į filė supilkite alyvuogių aliejų ir išmaišykite. Dėkite ant kepimo skardos arba į formą ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos