Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatinga vištienos filė su itališkomis žolelėmis
Vištienos filė itališkose žolelėse iš paprastos mėsos tampa didelės maistinės ir estetinės vertės patiekalu. Mėsos ir žolelių aromatai ir skoniai papildomi paprikomis ir kitais prieskoniais. Be to, vištienos filė išlieka mažai kaloringas produktas, todėl jį galima drąsiai įtraukti į svorį prižiūrinčių žmonių racioną. Šis paruošimo būdas niekaip nepažeis taisyklių, o skonis tik pagerės.
Žingsnis 1
Ant paviršiaus išdėliokite vištienos filė. Sumaišykite visus prieskonius pagal receptą. Apibarstykite filė iš visų pusių.
Žingsnis 2
Į filė supilkite alyvuogių aliejų ir išmaišykite. Dėkite ant kepimo skardos arba į formą ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.
Kategorijos