Publikavimo data: 2024-06-23
Aromatinga vištienos filė, troškinta piene
Piene troškinta vištienos filė yra gana apetitiškas ir skanus patiekalas. Kad sausa vištienos filė būtų minkštesnė ir aromatingesnė, geriau ją troškinti piene. Pienas su mėsa yra gastronominių pojūčių suteikiantis prieskonis.
Žingsnis 1
Supjaustykite filė gabalėliais, o grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Nulupkite ir nuplaukite svogūną, tada jį supjaustykite kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Į įkaitusią keptuvę sudėkite filė. Kepkite filė ant didelės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Į vištieną sudėkite svogūną ir maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 2 minutes. Tada sudėkite grybus ir maišydami kepkite 3-4 minutes ant vidutinės ugnies. Pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Vištienos filė užpilkite pienu ir užvirinkite. Uždenkite dangčiu. Virkite filė piene ant silpnos ugnies apie 10 minučių. Į vištieną sudėkite sūrį. Išmaišykite ir virkite 5 minutes.
Kategorijos