Aromatinga vištienos filė, troškinta piene pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Aromatinga vištienos filė, troškinta piene

Piene troškinta vištienos filė yra gana apetitiškas ir skanus patiekalas. Kad sausa vištienos filė būtų minkštesnė ir aromatingesnė, geriau ją troškinti piene. Pienas su mėsa yra gastronominių pojūčių suteikiantis prieskonis.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
123 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga vištienos filė, troškinta piene Žingsnis 1
Supjaustykite filė gabalėliais, o grybus nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Nulupkite ir nuplaukite svogūną, tada jį supjaustykite kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Į įkaitusią keptuvę sudėkite filė. Kepkite filė ant didelės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Į vištieną sudėkite svogūną ir maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 2 minutes. Tada sudėkite grybus ir maišydami kepkite 3-4 minutes ant vidutinės ugnies. Pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Aromatinga vištienos filė, troškinta piene Žingsnis 2
Vištienos filė užpilkite pienu ir užvirinkite. Uždenkite dangčiu. Virkite filė piene ant silpnos ugnies apie 10 minučių. Į vištieną sudėkite sūrį. Išmaišykite ir virkite 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos