Aromatinga vištienos pastrami naminiame marinate pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Aromatinga vištienos pastrami naminiame marinate

naminiame marinate paruošta vištienos pastrami yra geriausia alternatyva gamyklinėms dešrelėms su maisto užpildais, paslėptais riebalais ir itin sudėtingu perdirbimu. Jis kilęs iš moldavų arba rumunų kilmės žydų virtuvės, turkų etimologijos. Toks spalvingas kultūrų ir virtuvių mišinys susikerta istorinėje arenoje. Todėl turime galimybę mėgautis labai skaniu, natūraliu patiekalu, kuris gali būti patiekiamas visais gyvenimo atvejais.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
97 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga vištienos pastrami naminiame marinate Žingsnis 1
Į pieną įmaišykite druskos ir panardinkite į jį filė. Uždenkite indą dangčiu arba plėvele ir 3 valandas laikykite šaldytuve.

Žingsnis 2

Aromatinga vištienos pastrami naminiame marinate Žingsnis 2
Paruoškite česnakų ir prieskonių marinatą. Sumaišykite susmulkintą česnaką su augaliniu aliejumi, sojų padažu ir garstyčiomis. Supilkite papriką ir citrinos sultis. Uždėkite filė vieną ant kitos ir tvirtai užriškite virvele. Krūtinėles aptepkite marinatu ir palikite marinuotis 15 minučių.

Žingsnis 3

Aromatinga vištienos pastrami naminiame marinate Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių, sudėkite pastrami ant kepimo skardos ir pašaukite kepti. Po 30 minučių išjunkite, bet palikite visiškai atvėsti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos