Publikavimo data: 2025-08-16
Aromatinga vištienos pastrami naminiame marinate
naminiame marinate paruošta vištienos pastrami yra geriausia alternatyva gamyklinėms dešrelėms su maisto užpildais, paslėptais riebalais ir itin sudėtingu perdirbimu. Jis kilęs iš moldavų arba rumunų kilmės žydų virtuvės, turkų etimologijos. Toks spalvingas kultūrų ir virtuvių mišinys susikerta istorinėje arenoje. Todėl turime galimybę mėgautis labai skaniu, natūraliu patiekalu, kuris gali būti patiekiamas visais gyvenimo atvejais.
Žingsnis 1
Į pieną įmaišykite druskos ir panardinkite į jį filė. Uždenkite indą dangčiu arba plėvele ir 3 valandas laikykite šaldytuve.
Žingsnis 2
Paruoškite česnakų ir prieskonių marinatą. Sumaišykite susmulkintą česnaką su augaliniu aliejumi, sojų padažu ir garstyčiomis. Supilkite papriką ir citrinos sultis. Uždėkite filė vieną ant kitos ir tvirtai užriškite virvele. Krūtinėles aptepkite marinatu ir palikite marinuotis 15 minučių.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių, sudėkite pastrami ant kepimo skardos ir pašaukite kepti. Po 30 minučių išjunkite, bet palikite visiškai atvėsti.
Kategorijos