Aromatinga vištienos šlaunelių azu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aromatinga vištienos šlaunelių azu

Vištienos šlaunelės azu - tai patiekalas, kuris jums tikrai patiks, nes jis gaminamas iš gerai pažįstamų ingredientų, bet, žinoma, su savo nepamirštamu "prieskoniu". Šio recepto tėvynė - Tatarstanas. Ten jis gaminamas iš absoliučiai bet kokios mėsos: avienos, jautienos, arklienos ar paukštienos. Mums, žinoma, labiausiai pažįstama vištiena, todėl pabandykite jį pagaminti ir tikrai nustebinsite savo artimuosius ir draugus.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
101 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga vištienos šlaunelių azu Žingsnis 1
Paruoškite mėsą: nulupkite odą, išpjaukite kaulus ir supjaustykite mėsą plonomis juostelėmis. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite, kol mėsa įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 2

Aromatinga vištienos šlaunelių azu Žingsnis 2
Pomidoruose padarykite negilų kryžiaus formos pjūvį ir 1 minutę pamerkite juos į verdantį vandenį, tada perliekite šaltu vandeniu. Tada nulupkite odelę ir supjaustykite minkštimą mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Aromatinga vištienos šlaunelių azu Žingsnis 3
Į mėsą sudėkite pomidorus, gerai išmaišykite, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 5 minutes.

Žingsnis 4

Aromatinga vištienos šlaunelių azu Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite plonais griežinėliais, bulves - vienodais strypeliais ir viską kartu sudėkite į keptuvę su vištiena ir pomidorais.

Žingsnis 5

Aromatinga vištienos šlaunelių azu Žingsnis 5
Į visus ingredientus supilkite agurkų sūrymą. Jei reikia, pasūdykite, bet atkreipkite dėmesį, kad agurkai ir sūrymas jau yra sūrūs, todėl būkite atsargūs. Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos