Publikavimo data: 2024-06-15
Aromatinga vištienos šlaunelių azu
Vištienos šlaunelės azu - tai patiekalas, kuris jums tikrai patiks, nes jis gaminamas iš gerai pažįstamų ingredientų, bet, žinoma, su savo nepamirštamu "prieskoniu". Šio recepto tėvynė - Tatarstanas. Ten jis gaminamas iš absoliučiai bet kokios mėsos: avienos, jautienos, arklienos ar paukštienos. Mums, žinoma, labiausiai pažįstama vištiena, todėl pabandykite jį pagaminti ir tikrai nustebinsite savo artimuosius ir draugus.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą: nulupkite odą, išpjaukite kaulus ir supjaustykite mėsą plonomis juostelėmis. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite, kol mėsa įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 2
Pomidoruose padarykite negilų kryžiaus formos pjūvį ir 1 minutę pamerkite juos į verdantį vandenį, tada perliekite šaltu vandeniu. Tada nulupkite odelę ir supjaustykite minkštimą mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Į mėsą sudėkite pomidorus, gerai išmaišykite, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 5 minutes.
Žingsnis 4
Marinuotus agurkus supjaustykite plonais griežinėliais, bulves - vienodais strypeliais ir viską kartu sudėkite į keptuvę su vištiena ir pomidorais.
Žingsnis 5
Į visus ingredientus supilkite agurkų sūrymą. Jei reikia, pasūdykite, bet atkreipkite dėmesį, kad agurkai ir sūrymas jau yra sūrūs, todėl būkite atsargūs. Troškinkite po dangčiu ant silpnos ugnies 30-40 minučių.
Kategorijos