Aromatinga vištienos sriuba su koldūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Aromatinga vištienos sriuba su koldūnais

Šis receptas atkeliavo iš mano vaikystės. Kai bėgi gatve ir grįžti namo, o mama išvirė šią sriubą. Aromatinga, soti, karšta. Negali atsiplėšti.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatinga vištienos sriuba su koldūnais Žingsnis 1
Į puodą įpilkite 3-4 litrus vandens. Vištienos filė supjaustykite kubeliais ir supilkite į vandenį. Pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Kol filė verda, supjaustykite bulves griežinėliais ir sudėkite jas į puodą.

Žingsnis 3

Aromatinga vištienos sriuba su koldūnais Žingsnis 3
Kepkite kubeliais supjaustytą svogūną ir stambiai sutarkuotas morkas, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Įpilkite į sriubą. Virkite apie 40 minučių.

Žingsnis 5

Aromatinga vištienos sriuba su koldūnais Žingsnis 5
Koldūnams sumaišykite miltus, kiaušinius, grietinę ir druską.

Žingsnis 6

Į verdančią sriubą šaukštu pilkite mišinį ir formuokite koldūnus.

Žingsnis 7

Virkite, kol suminkštės, dar 15-20 minučių. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos