Aromatinga vištienos sriuba su koldūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Aromatinga vištienos sriuba su koldūnais

Šis receptas atkeliavo iš mano vaikystės. Kai bėgi gatve ir grįžti namo, o mama išvirė šią sriubą. Aromatinga, soti, karšta. Negali atsiplėšti.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Aromatinga vištienos sriuba su koldūnais Žingsnis 1
Į puodą įpilkite 3-4 litrus vandens. Vištienos filė supjaustykite kubeliais ir supilkite į vandenį. Pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Kol filė verda, supjaustykite bulves griežinėliais ir sudėkite jas į puodą.

Žingsnis 3

Aromatinga vištienos sriuba su koldūnais Žingsnis 3
Kepkite kubeliais supjaustytą svogūną ir stambiai sutarkuotas morkas, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Įpilkite į sriubą. Virkite apie 40 minučių.

Žingsnis 5

Aromatinga vištienos sriuba su koldūnais Žingsnis 5
Koldūnams sumaišykite miltus, kiaušinius, grietinę ir druską.

Žingsnis 6

Į verdančią sriubą šaukštu pilkite mišinį ir formuokite koldūnus.

Žingsnis 7

Virkite, kol suminkštės, dar 15-20 minučių. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos