Publikavimo data: 2024-09-14
Aromatinga vištienos sriuba su koldūnais
Šis receptas atkeliavo iš mano vaikystės. Kai bėgi gatve ir grįžti namo, o mama išvirė šią sriubą. Aromatinga, soti, karšta. Negali atsiplėšti.
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite 3-4 litrus vandens. Vištienos filė supjaustykite kubeliais ir supilkite į vandenį. Pagardinkite druska.
Žingsnis 2
Kol filė verda, supjaustykite bulves griežinėliais ir sudėkite jas į puodą.
Žingsnis 3
Kepkite kubeliais supjaustytą svogūną ir stambiai sutarkuotas morkas, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Įpilkite į sriubą. Virkite apie 40 minučių.
Žingsnis 5
Koldūnams sumaišykite miltus, kiaušinius, grietinę ir druską.
Žingsnis 6
Į verdančią sriubą šaukštu pilkite mišinį ir formuokite koldūnus.
Žingsnis 7
Virkite, kol suminkštės, dar 15-20 minučių. Gero apetito!
Kategorijos