Aromatingas azu su bulvėmis, cukinija ir tkemali padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aromatingas azu su bulvėmis, cukinija ir tkemali padažu

Net ir klasikinį patiekalą galima šiek tiek pakeisti tiek gaminant, tiek patiekiant, tačiau tai netgi duoda naudos. Tokios variacijos turi teisę į gyvenimą, nes maistas tampa ne mažiau skanus ir sveikas. Azu su lydytu sūriu ir tkemali padažu, patiekiamas su cukinija ir bulvėmis, įgauna šiek tiek kitokią formą, skonį ir aromatą nei klasikinis totorių patiekalas, tačiau apetito nepraranda.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
108 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingas azu su bulvėmis, cukinija ir tkemali padažu Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais. Storasieniame puode ištirpinkite sviestą, sudėkite mėsą, uždenkite ir troškinkite, kol mėsa iškeps, maždaug 1,5 valandos. Prireikus įpilkite verdančio vandens.

Žingsnis 2

Aromatingas azu su bulvėmis, cukinija ir tkemali padažu Žingsnis 2
Sumaišykite grietinę ir tkemali, supilkite į mėsą, išmaišykite ir troškinkite 10 minučių. Tada sudėkite kubeliais supjaustytą lydytą sūrį. Maišykite, kol jis ištirps. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir troškinkite dar 5 minutes. Sudėkite smulkintas žoleles, užvirinkite ir išjunkite.

Žingsnis 3

Aromatingas azu su bulvėmis, cukinija ir tkemali padažu Žingsnis 3
Cukiniją supjaustykite 1 cm dydžio apskritimais, apvoliokite miltuose ir plaktame kiaušinyje ir kepkite ant mažos ugnies, kol suminkštės. Išvirkite bulves.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos