Publikavimo data: 2024-06-15
Aromatingas azu su mėsa ir daržovėmis
Kai kurie šiuolaikiniai totorių virėjai ir totorių virtuvės žinovai teigia, kad azu nėra jų nacionalinis patiekalas. Gal ir taip, nesigilinkime į tiesą. Tačiau niekas negali atimti jo skonio, sodrumo ir turtingumo, kurį suteikia mėsa, morkos, svogūnai ir marinuoti agurkai. Sakoma, kad jis gaunasi labai skanus, jei katilą pastatai ant ugnies, kaip tais laikais. Išbandykite, o patiekalas yra gana nebrangus.
Žingsnis 1
Svogūnus ir morkas supjaustykite pusžiedžiais, marinuotus agurkus ir mėsą - juostelėmis. Ketaus keptuvėje ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų ir sudėkite morkas. Paruoškite ją ir perkelkite į lėkštę, o svogūnus pasiųskite kepti į ketaus keptuvę. Jį taip pat iškepkite ir perkelkite į lėkštę.
Žingsnis 2
Sudėkite mėsą į puodą. Jai verdant įberkite pipirų, džiovintų krapų ir pomidorų pastos. Išmaišykite, tada prie mėsos sudėkite svogūnus, morkas ir griežinėliais supjaustytus agurkus. Išmaišykite ir palikite troškintis, kol mėsa išvirs.
Kategorijos