Aromatingas azu su mėsa ir daržovėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Aromatingas azu su mėsa ir daržovėmis

Kai kurie šiuolaikiniai totorių virėjai ir totorių virtuvės žinovai teigia, kad azu nėra jų nacionalinis patiekalas. Gal ir taip, nesigilinkime į tiesą. Tačiau niekas negali atimti jo skonio, sodrumo ir turtingumo, kurį suteikia mėsa, morkos, svogūnai ir marinuoti agurkai. Sakoma, kad jis gaunasi labai skanus, jei katilą pastatai ant ugnies, kaip tais laikais. Išbandykite, o patiekalas yra gana nebrangus.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
130 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingas azu su mėsa ir daržovėmis Žingsnis 1
Svogūnus ir morkas supjaustykite pusžiedžiais, marinuotus agurkus ir mėsą - juostelėmis. Ketaus keptuvėje ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų ir sudėkite morkas. Paruoškite ją ir perkelkite į lėkštę, o svogūnus pasiųskite kepti į ketaus keptuvę. Jį taip pat iškepkite ir perkelkite į lėkštę.

Žingsnis 2

Aromatingas azu su mėsa ir daržovėmis Žingsnis 2
Sudėkite mėsą į puodą. Jai verdant įberkite pipirų, džiovintų krapų ir pomidorų pastos. Išmaišykite, tada prie mėsos sudėkite svogūnus, morkas ir griežinėliais supjaustytus agurkus. Išmaišykite ir palikite troškintis, kol mėsa išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, aštriai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, azu, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, bulvių vakarienė, azo su marinuotais agurkais, azo su bulvėmis

Kategorijos