Publikavimo data: 2025-08-18
Aromatingas biryani su vištiena
Aromatingas biryani su vištiena - tai indiškos virtuvės receptas, gaminamas iš ilgagrūdžių ryžių, mėsos ir įvairių prieskonių. Į tokį patiekalą dedama skrudintų migdolų, kurie patiekalui suteikia labai ryškaus skonio. Šį patiekalą galite paruošti pietų stalui arba atvykus svečiams, kad juos nustebintumėte.
Žingsnis 1
Vištienos šlauneles pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite. Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Kepkite šlauneles iš abiejų pusių, kol iškeps.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir smulkiai supjaustykite. Svogūną sudėkite į keptuvę, kurioje kepė vištiena. Sudėkite imbierą, kardamoną ir maltą ciberžolę.
Žingsnis 3
Išvirkite ryžius, kol jie pusiau išvirs, ir suberkite juos į svogūnus. Sudėkite vištienos šlauneles, lauro lapą ir cinamoną. Užpilkite vandeniu arba sultiniu ir 20 minučių troškinkite po dangčiu. Palikite 5 min. pritraukti ir išimkite lauro lapą bei cinamono lazdelę. Migdolus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir suberkite į patiekalą.
Kategorijos