Aromatingas chakhokhbili su bulguru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Aromatingas chakhokhbili su bulguru

Chakhakhakhbili pats savaime yra labai skanus patiekalas ir, priklausomai nuo naudojamų ingredientų, gana sveikas. Kad patiekalas būtų kuo naudingesnis, ruoškite chakhokhbili su bulguru. Šie grūdai yra labai naudingi ir maistingi. Su juo patiekalas bus sotus, maistingas, o mėsa minkšta ir aromatinga. Toks patiekalas puikiai tinka sotiems, tirštiems pietums.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas chakhokhbili su bulguru Žingsnis 1
Mėsos gabalėlius 40 minučių virkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Išimkite vištieną ir atvėsinkite. Bulgurą išvirkite likusiame sultinyje: nuplautas kruopas supilkite į sultinį, užvirinkite, tada sumažinkite ugnį iki silpnos virimo temperatūros ir uždengę dangčiu virkite 25 minutes.

Žingsnis 2

Aromatingas chakhokhbili su bulguru Žingsnis 2
Nuluptą svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, papriką supjaustykite šiaudeliais, morką sutarkuokite stambia tarka, česnaką susmulkinkite.

Žingsnis 3

Aromatingas chakhokhbili su bulguru Žingsnis 3
Gilioje keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite virtą vištieną iki auksinės spalvos, suberkite svogūnus ir kepkite, kol svogūnai suminkštės.

Žingsnis 4

Aromatingas chakhokhbili su bulguru Žingsnis 4
Pomidorus kelias minutes pamirkykite verdančiame vandenyje ir nulupkite odelę. Tada supjaustykite kubeliais ir sudėkite į vištieną.

Žingsnis 5

Aromatingas chakhokhbili su bulguru Žingsnis 5
Sudėkite paprikas ir morkas, druską, pipirus, lauro lapą ir kepkite dar 10 minučių ant vidutinės ugnies. Tada įpilkite kelis šaukštus sultinio, kuriame virė vištiena, ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 6

Aromatingas chakhokhbili su bulguru Žingsnis 6
Į apkeptas daržoves ir mėsą sudėkite adžiką ir hopli-suneli, gerai išmaišykite ir troškinkite, kol išvirs, dar apie 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos