Publikavimo data: 2024-06-23
Aromatingas chakhokhbili su bulguru
Chakhakhakhbili pats savaime yra labai skanus patiekalas ir, priklausomai nuo naudojamų ingredientų, gana sveikas. Kad patiekalas būtų kuo naudingesnis, ruoškite chakhokhbili su bulguru. Šie grūdai yra labai naudingi ir maistingi. Su juo patiekalas bus sotus, maistingas, o mėsa minkšta ir aromatinga. Toks patiekalas puikiai tinka sotiems, tirštiems pietums.
Žingsnis 1
Mėsos gabalėlius 40 minučių virkite pasūdytame verdančiame vandenyje. Išimkite vištieną ir atvėsinkite. Bulgurą išvirkite likusiame sultinyje: nuplautas kruopas supilkite į sultinį, užvirinkite, tada sumažinkite ugnį iki silpnos virimo temperatūros ir uždengę dangčiu virkite 25 minutes.
Žingsnis 2
Nuluptą svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, papriką supjaustykite šiaudeliais, morką sutarkuokite stambia tarka, česnaką susmulkinkite.
Žingsnis 3
Gilioje keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite virtą vištieną iki auksinės spalvos, suberkite svogūnus ir kepkite, kol svogūnai suminkštės.
Žingsnis 4
Pomidorus kelias minutes pamirkykite verdančiame vandenyje ir nulupkite odelę. Tada supjaustykite kubeliais ir sudėkite į vištieną.
Žingsnis 5
Sudėkite paprikas ir morkas, druską, pipirus, lauro lapą ir kepkite dar 10 minučių ant vidutinės ugnies. Tada įpilkite kelis šaukštus sultinio, kuriame virė vištiena, ir 10 minučių troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 6
Į apkeptas daržoves ir mėsą sudėkite adžiką ir hopli-suneli, gerai išmaišykite ir troškinkite, kol išvirs, dar apie 5 minutes.
Kategorijos