Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingas chakhokhbili su vištienos šlaunelėmis
Klasikinis gruziniškas čachochbili kažkada seniai buvo gaminamas iš fazanų, tačiau šiuolaikinėje virtuvėje laukinius paukščius pakeitė vištiena. Amžininkai jau seniai pamiršo apie pakeitimą ir toliau gamina čachochbili iš paukštienos. Tačiau ji nenukentėjo ir vis dar išlieka tokia pat kvapni, apetitiška, o pati mėsa yra minkšta, švelni ir aukso spalvos. Be to, tai labai pigus patiekalas, o tai svarbu.
Žingsnis 1
Šlauneles pasūdykite, pagardinkite pipirais ir prieskoniais ir apkepkite. Tada sudėkite smulkintus svogūnus ir morkas. Po 6 minučių troškinimo sudėkite pjaustytus pomidorus ir troškinkite dar kelias minutes.
Žingsnis 2
Supilkite 200 ml vandens ir pagardinkite druska. Palikite virti 40 minučių ir sumažinkite ugnį iki mažos. Papuoškite vermišeliais, kaip nurodyta ant pakuotės.
Kategorijos