Aromatingas ėrienos kepsnys su kaulu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Aromatingas ėrienos kepsnys su kaulu

Ant kaulo keptos ėrienos aromatą suteikia rozmarinas, sultingumą, švelnumą ir naudą sveikatai - baklažanai, paprikos ir pomidorai. Patiekalui neįprasta naudoti jūros druską, tačiau ji suteikia daugiau mineralizacijos nei įprasta valgomoji druska. Tačiau taip pat ir šiame recepte naudojamas Borjomi mineralinis vanduo, naudojamas mėsai marinuoti ir minkštinti.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas ėrienos kepsnys su kaulu Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite dideliais gabalais. Įtrinkite ją druska, pipirais ir rozmarinais. Sutarkuokite vieną svogūną ir juo apvoliokite mėsą. Palikite marinuotis 1 valandą.

Žingsnis 2

Aromatingas ėrienos kepsnys su kaulu Žingsnis 2
Likusį svogūną supjaustykite žiedais, sudėkite prie mėsos ir užpilkite borjomi. Palikite pastovėti 1 valandą.

Žingsnis 3

Aromatingas ėrienos kepsnys su kaulu Žingsnis 3
Viską sudėkite ant kepimo skardos. Baklažanus, paprikas ir morkas stambiai supjaustykite ir šaukštu užpilkite ant ėrienos. Pašaukite į orkaitę 1 valandai ir 20 minučių.

Žingsnis 4

Aromatingas ėrienos kepsnys su kaulu Žingsnis 4
Likus 15 min. iki virimo sudėkite pomidorus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos