Aromatingas ir sultingas ant grotelių keptas kiaulienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Aromatingas ir sultingas ant grotelių keptas kiaulienos kepsnys

Švelnus, kvapnus, sultingas, sultingas, su aštriu dūmo prieskoniu kiaulienos kepsnys ant anglių taps jūsų šventinio stalo ar iškylos gamtoje puošmena. Labai sultingas, sotus, sotus, viliojantis ir, svarbiausia, skanus. Norint paruošti sultingą kepsnį ant grotelių, reikia žinoti keletą paprastų dalykų. Pirmiausia reikia žinoti, kaip pasirinkti tinkamą mėsą: mėsa turi būti jauna ir šviežia, pageidautina, kad ji būtų su kaulu, nes turėtų būti marinuota porą valandų. Svarbus vaidmuo tenka ir anglims: jos turi būti tolygios, neperkaitusios ugnies ir gerai palaikyti šilumą. Tada turėsite neįtikėtinai sultingą kiaulienos kepsnį su apetitą keliančia plutele.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas ir sultingas ant grotelių keptas kiaulienos kepsnys Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite stambiais kepsniais, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, taip pat citriną.

Žingsnis 2

Aromatingas ir sultingas ant grotelių keptas kiaulienos kepsnys Žingsnis 2
Supjaustytus kepsnius sudėkite į tinkamą marinato indą. Ant mėsos sluoksniais pabarstykite druskos, pipirų mišinio, pjaustyto svogūno ir citrinos ir užpilkite sojų padažu. Sluoksnis po sluoksnio kepsnius apibarstykite svogūnu ir citrina. Marinatą galite dar šiek tiek pasūdyti, mėsą kartu su citrina ir svogūnu kruopščiai sutrinti. Padėkite mėsą į vėsią vietą marinuotis 60 minučių.

Žingsnis 3

Aromatingas ir sultingas ant grotelių keptas kiaulienos kepsnys Žingsnis 3
Marinuotus sultingus kepsnius dėkite ant įkaitinto grilio ir kepkite virš karštų anglių po 10 minučių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos