Publikavimo data: 2024-06-09
Aromatingas ir sultingas ant grotelių keptas kiaulienos kepsnys
Švelnus, kvapnus, sultingas, sultingas, su aštriu dūmo prieskoniu kiaulienos kepsnys ant anglių taps jūsų šventinio stalo ar iškylos gamtoje puošmena. Labai sultingas, sotus, sotus, viliojantis ir, svarbiausia, skanus. Norint paruošti sultingą kepsnį ant grotelių, reikia žinoti keletą paprastų dalykų. Pirmiausia reikia žinoti, kaip pasirinkti tinkamą mėsą: mėsa turi būti jauna ir šviežia, pageidautina, kad ji būtų su kaulu, nes turėtų būti marinuota porą valandų. Svarbus vaidmuo tenka ir anglims: jos turi būti tolygios, neperkaitusios ugnies ir gerai palaikyti šilumą. Tada turėsite neįtikėtinai sultingą kiaulienos kepsnį su apetitą keliančia plutele.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite stambiais kepsniais, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, taip pat citriną.
Žingsnis 2
Supjaustytus kepsnius sudėkite į tinkamą marinato indą. Ant mėsos sluoksniais pabarstykite druskos, pipirų mišinio, pjaustyto svogūno ir citrinos ir užpilkite sojų padažu. Sluoksnis po sluoksnio kepsnius apibarstykite svogūnu ir citrina. Marinatą galite dar šiek tiek pasūdyti, mėsą kartu su citrina ir svogūnu kruopščiai sutrinti. Padėkite mėsą į vėsią vietą marinuotis 60 minučių.
Žingsnis 3
Marinuotus sultingus kepsnius dėkite ant įkaitinto grilio ir kepkite virš karštų anglių po 10 minučių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos