Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingas kalakutienos eskalopas, keptas po sūriu
Kalakutiena yra labai populiari visų mėsos patiekalų sudedamoji dalis. Tinkamai paruoštas kalakutas gali papuošti ir įprastą šeimos vakarienę, ir šventinį stalą. Po sūriu kepta kalakutiena tampa labai minkšta ir aromatinga.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, apskrudinkite, pasūdykite ir papipirinkite. Sudėkite eskalopes į aliejumi pateptą formą. Įmuškite du kiaušinius ir įdėkite tarkuoto sūrio. Jei norite, įdėkite česnako ir smulkintų žolelių ir išmaišykite. Tada įberkite džiūvėsėlių ir šiek tiek aliejaus. Mišiniu aptepkite eskalopus. Siųskite viską kepti į 200 °C temperatūros orkaitę maždaug 45 min.
Kategorijos