Aromatingas kalakutienos eskalopas, keptas po sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aromatingas kalakutienos eskalopas, keptas po sūriu

Kalakutiena yra labai populiari visų mėsos patiekalų sudedamoji dalis. Tinkamai paruoštas kalakutas gali papuošti ir įprastą šeimos vakarienę, ir šventinį stalą. Po sūriu kepta kalakutiena tampa labai minkšta ir aromatinga.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
242 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.27/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas kalakutienos eskalopas, keptas po sūriu Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite, apskrudinkite, pasūdykite ir papipirinkite. Sudėkite eskalopes į aliejumi pateptą formą. Įmuškite du kiaušinius ir įdėkite tarkuoto sūrio. Jei norite, įdėkite česnako ir smulkintų žolelių ir išmaišykite. Tada įberkite džiūvėsėlių ir šiek tiek aliejaus. Mišiniu aptepkite eskalopus. Siųskite viską kepti į 200 °C temperatūros orkaitę maždaug 45 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos