Aromatingas kiaulienos šnicelis su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aromatingas kiaulienos šnicelis su sūriu

Šnicelis yra iš Vokietijos kilęs patiekalas, iš vokiečių kalbos kilęs žodis "schnitzel" reiškia "gabalėlis, gabalas, gabalas". Tai tiesa, šniceliai yra aliejuje kepti mėsos gabalėliai. Gerai iškeptas šnicelis yra aukso oranžinės spalvos ir turi traškią plutelę.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
235 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas kiaulienos šnicelis su sūriu Žingsnis 1
Kiaulienos gabalėlius lengvai pabarstykite druska ir pipirais. Tarkuotą sūrį sumaišykite su kiaušiniais, smulkintu česnaku ir druska.

Žingsnis 2

Aromatingas kiaulienos šnicelis su sūriu Žingsnis 2
Mėsą iš abiejų pusių apvoliokite miltuose, tada sūryje ir kiaušiniuose, tada vėl miltuose ir kepkite po 1 minutę iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos