Publikavimo data: 2024-03-30
Šnicelis džiūvėsėliuose
Šnicelis džiūvėsėliuose - skanus ir sotus patiekalas, kurį galima paruošti šventiniams pietums ar vakarienei. Sultinga mėsa, kepta džiūvėsėliuose ant keptuvės, ypač patiks vyrams. Nepaisant to, kad šis patiekalas įtrauktas į aukštosios virtuvės restoranų meniu, jį labai lengva paruošti. Svarbiausia pasirinkti tinkamą mėsą. Klasikinis Vienos šnicelis gaminamas iš liesos mėsos. Norint šnicelį pasigaminti namuose, geriausia rinktis kiaulienos nugarinę.
Žingsnis 1
Paruoškite šnicelį. Apšlakstykite kiaulieną citrinos sultimis, įtrinkite pipirais ir druska. Atskirame dubenyje iki vientisos masės suplakite kiaušinius ir druską. Mėsos gabalėlius pamirkykite miltuose, o tada - kiaušinyje. Abi puses apvoliokite džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite kiekvieną mėsos gabalėlį iš abiejų pusių 5-7 minutes ant vidutinės ugnies.
Kategorijos