Šnicelis džiūvėsėliuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Šnicelis džiūvėsėliuose

Šnicelis džiūvėsėliuose - skanus ir sotus patiekalas, kurį galima paruošti šventiniams pietums ar vakarienei. Sultinga mėsa, kepta džiūvėsėliuose ant keptuvės, ypač patiks vyrams. Nepaisant to, kad šis patiekalas įtrauktas į aukštosios virtuvės restoranų meniu, jį labai lengva paruošti. Svarbiausia pasirinkti tinkamą mėsą. Klasikinis Vienos šnicelis gaminamas iš liesos mėsos. Norint šnicelį pasigaminti namuose, geriausia rinktis kiaulienos nugarinę.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
271 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.09/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Šnicelis džiūvėsėliuose Žingsnis 1
Paruoškite šnicelį. Apšlakstykite kiaulieną citrinos sultimis, įtrinkite pipirais ir druska. Atskirame dubenyje iki vientisos masės suplakite kiaušinius ir druską. Mėsos gabalėlius pamirkykite miltuose, o tada - kiaušinyje. Abi puses apvoliokite džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite kiekvieną mėsos gabalėlį iš abiejų pusių 5-7 minutes ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, šnicelis, receptų knyga

Kategorijos