Vištienos mini šniceliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Vištienos mini šniceliai

Šio recepto pagrindas - korėjietiški tonkasa kotletai. Tačiau šiame patiekale kiaulienos nugarinę pakeičiau vištienos filė.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
20 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos mini šniceliai Žingsnis 1
Atskirkite mėsą nuo kaulo ir supjaustykite skersai mėsą maždaug pusantro centimetro storio griežinėliais. Kiekvieną gabalėlį apskrudinkite. Pabarstykite druska, juodaisiais pipirais ir smulkintu česnaku. Leiskite mėsai pailsėti.

Žingsnis 2

Vištienos mini šniceliai Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinį. Į vieną dubenį supilkite miltus, o į kitą - džiūvėsėlius. Kiekvieną gabalėlį pamirkykite miltuose, tada įmuškite kiaušinį. Tada apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite augaliniame aliejuje, kol iš abiejų pusių paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pietūs, vakarienė, šnicelis, receptų knyga

Kategorijos