Publikavimo data: 2024-06-16
Vištienos mini šniceliai
Šio recepto pagrindas - korėjietiški tonkasa kotletai. Tačiau šiame patiekale kiaulienos nugarinę pakeičiau vištienos filė.
Žingsnis 1
Atskirkite mėsą nuo kaulo ir supjaustykite skersai mėsą maždaug pusantro centimetro storio griežinėliais. Kiekvieną gabalėlį apskrudinkite. Pabarstykite druska, juodaisiais pipirais ir smulkintu česnaku. Leiskite mėsai pailsėti.
Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinį. Į vieną dubenį supilkite miltus, o į kitą - džiūvėsėlius. Kiekvieną gabalėlį pamirkykite miltuose, tada įmuškite kiaušinį. Tada apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite augaliniame aliejuje, kol iš abiejų pusių paruduos.
Kategorijos