Publikavimo data: 2024-06-15
Klasikinis austriškas šnicelis
Šnicelis yra tradicinis Austrijos patiekalas. Jis pasižymi traškia plutele ir minkšta mėsa viduje. Šis patiekalas idealiai tinka šeimos vakarienei kaip pagrindinis patiekalas. Šnicelis paprastai patiekiamas su spanguolių uogiene. Pikantiška mėsa ir saldus padažas puikiai dera tarpusavyje.
Žingsnis 1
Paruoškite du ne per gilius indus ir į vieną iš jų suberkite miltus, papriką, maltus pipirus ir druską pagal skonį. Viską atsargiai sumaišykite ir paskleiskite lėkštėje. Į kitą dubenį įmuškite kiaušinius ir lengvai juos suplakite šakute.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Mėsos gabalėlius pamirkykite kiaušinyje, tada gerai apvoliokite miltuose. Dėkite ant keptuvės ir kepkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol šniceliai įgaus būdingą plutelę. Patiekite iš karto.
Kategorijos