Klasikinis austriškas šnicelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Klasikinis austriškas šnicelis

Šnicelis yra tradicinis Austrijos patiekalas. Jis pasižymi traškia plutele ir minkšta mėsa viduje. Šis patiekalas idealiai tinka šeimos vakarienei kaip pagrindinis patiekalas. Šnicelis paprastai patiekiamas su spanguolių uogiene. Pikantiška mėsa ir saldus padažas puikiai dera tarpusavyje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
264 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis austriškas šnicelis Žingsnis 1
Paruoškite du ne per gilius indus ir į vieną iš jų suberkite miltus, papriką, maltus pipirus ir druską pagal skonį. Viską atsargiai sumaišykite ir paskleiskite lėkštėje. Į kitą dubenį įmuškite kiaušinius ir lengvai juos suplakite šakute.

Žingsnis 2

Klasikinis austriškas šnicelis Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Mėsos gabalėlius pamirkykite kiaušinyje, tada gerai apvoliokite miltuose. Dėkite ant keptuvės ir kepkite ant vidutinio karštumo ugnies, kol šniceliai įgaus būdingą plutelę. Patiekite iš karto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos