Publikavimo data: 2024-09-21
Aromatingas kiaulienos troškinys su moliūgais ir baklažanais
Ragu - skanus ir sotus pietų patiekalas, per šimtmečius tapęs klasika. Tačiau net ir tokie receptai gali nusibosti. Tokiais atvejais šeimininkės imasi ieškoti naujų neįprastų derinių, galinčių atskiesti tradicinį skonį ir suteikti originalumo. Taip atsirado aromatingas kiaulienos troškinys su netipiniais ingredientais: moliūgais ir baklažanais.
Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite mažais gabalėliais ir siųskite kepti įkaitintame augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 2
Norėdami paruošti padažą, kuo smulkiau peiliu susmulkinkite česnaką ir sumaišykite jį su pomidorų pasta, cukrumi ir druska tinkamame giliame dubenyje. Padažą supilkite į mėsą.
Žingsnis 3
Moliūgą supjaustykite mažais kubeliais, baklažaną ir svogūną - pusžiedžiais, o morką - griežinėliais. Išimkite iš katilo išvirtą mėsą ir po vieną sudėkite baklažanus, morkas, svogūnus ir moliūgus. Viską kartu troškinkite dar pusvalandį.
Kategorijos