Aromatingas kiaulienos troškinys su moliūgais ir baklažanais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-21

Aromatingas kiaulienos troškinys su moliūgais ir baklažanais

Ragu - skanus ir sotus pietų patiekalas, per šimtmečius tapęs klasika. Tačiau net ir tokie receptai gali nusibosti. Tokiais atvejais šeimininkės imasi ieškoti naujų neįprastų derinių, galinčių atskiesti tradicinį skonį ir suteikti originalumo. Taip atsirado aromatingas kiaulienos troškinys su netipiniais ingredientais: moliūgais ir baklažanais.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.97/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas kiaulienos troškinys su moliūgais ir baklažanais Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite mažais gabalėliais ir siųskite kepti įkaitintame augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 2

Aromatingas kiaulienos troškinys su moliūgais ir baklažanais Žingsnis 2
Norėdami paruošti padažą, kuo smulkiau peiliu susmulkinkite česnaką ir sumaišykite jį su pomidorų pasta, cukrumi ir druska tinkamame giliame dubenyje. Padažą supilkite į mėsą.

Žingsnis 3

Aromatingas kiaulienos troškinys su moliūgais ir baklažanais Žingsnis 3
Moliūgą supjaustykite mažais kubeliais, baklažaną ir svogūną - pusžiedžiais, o morką - griežinėliais. Išimkite iš katilo išvirtą mėsą ir po vieną sudėkite baklažanus, morkas, svogūnus ir moliūgus. Viską kartu troškinkite dar pusvalandį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos