Aromatingas moliūgas, įdarytas ryžiais ir vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-12

Aromatingas moliūgas, įdarytas ryžiais ir vištiena

Jei nuobodžiauja kasdieniai patiekalai, o dabar - prinokusių moliūgų sezonas, pabandykite šeimai paruošti šią neįprastą vištieną su garnyru "puode". Moliūgų sultyse mirkyta mėsa ir ryžiai gaunasi labai minkšti ir traškūs. Apie tokio patiekalo naudą net nereikia kalbėti, nes jo sudėtyje yra tik patys sveikiausi ir dietiniai ingredientai.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas moliūgas, įdarytas ryžiais ir vištiena Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, pašalinkite stambius kaulus ir, jei norite, nulupkite odą. Išvalykite moliūgo sėklas ir vidų.

Žingsnis 2

Aromatingas moliūgas, įdarytas ryžiais ir vištiena Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite joje sviestą, apkepkite vištienos gabalėlius iki auksinės spalvos ir sudėkite juos į atskirą lėkštę.

Žingsnis 3

Aromatingas moliūgas, įdarytas ryžiais ir vištiena Žingsnis 3
Tame pačiame aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, išvirkite ryžius arba virkite, kol jie bus pusiau išvirę.

Žingsnis 4

Aromatingas moliūgas, įdarytas ryžiais ir vištiena Žingsnis 4
Į moliūgą pakaitomis dėkite mėsą, svogūnus, ryžius, jei moliūgas nėra labai sultingas, įpilkite šiek tiek karšto vandens, sandariai suvyniokite į foliją ir kepkite 180 °C temperatūroje apie dvi valandas, kol moliūgas bus paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos