Publikavimo data: 2025-08-18
Aromatingas rassolnik su perlinių kruopų multivarka
"Rassolnik" yra gana populiarus pirmasis patiekalas. Yra daugybė jo receptų, nuo paprasčiausių iki sudėtingesnių. Kvapni, soti, sultinga, malonios rūgštelės sriuba, išvirta daugiaryžyje, gali tapti viena mėgstamiausių jūsų sriubų. Jai paruošti nereikės įdėti daug pastangų.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną. Įjunkite daugiafunkcinę keptuvę pasirinkę kepimo režimą. Į dubenį įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite svogūnus ir morkas, išmaišykite ir kepkite 5 min. Agurkus supjaustykite kubeliais, o česnaką - mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Nuluptas bulves supjaustykite mažais kubeliais, mėsą - nedideliais gabalėliais. Perlines kruopas suberkite į sietelį, kad nutekėtų visas vanduo.
Žingsnis 3
Į dubenyje esančias daržoves sudėkite supjaustytą mėsą ir troškinkite 8 minutes. Mėsa turi būti apkepusi iš visų pusių. Tada sudėkite perlines kruopas, supjaustytus agurkus ir bulves. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir užpilkite karštu vandeniu. Uždarykite dangtį ir pasirinkite "sriubos" režimą.
Žingsnis 4
Likus 10 minučių iki proceso pabaigos sudėkite susmulkintas žoleles ir česnakus. Pasibaigus programai, leiskite sriubai 5 minutes pastovėti.
Kategorijos