Rassolnik su perlova ir vištiena receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Rassolnik su perlova ir vištiena receptas

Gogolio laikais rassolnik taip pat buvo vadinamas pyragas iš vištienos, grikių, kiaušinių ir sūrymo. Ir dabar tai viena populiariausių rusų virtuvės sriubų. Papasakosime apie jos ruošimo niuansus, kad ji išeitų soti ir sotūs.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
14 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Rassolnik su perlova ir vištiena receptas Žingsnis 1
Perlines kruopas nuplaukite ir palikite šaltame vandenyje per naktį. Nuplaukite ir nulupkite daržoves, išimkite agurkus iš sūrymo ir užvirinkite vandenį.

Žingsnis 2

Rassolnik su perlova ir vištiena receptas Žingsnis 2
Vištienos šlauneles sudėkite į verdantį vandenį ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 20 minučių, retkarčiais nugriebdami putas.

Žingsnis 3

Rassolnik su perlova ir vištiena receptas Žingsnis 3
Paruoštas kruopas 10 minučių virkite pasūdytame vandenyje, tada perliekite šaltu vandeniu ir sudėkite į vištienos sultinį.

Žingsnis 4

Rassolnik su perlova ir vištiena receptas Žingsnis 4
Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną ir morką, lengvai pakepinkite ir suberkite į sultinį.

Žingsnis 5

Rassolnik su perlova ir vištiena receptas Žingsnis 5
Marinuotus agurkus ir bulves supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite į sultinį ir virkite 30 minučių ant silpnos ugnies. Likus 5 minutėms iki sriubos virimo pabaigos, supilkite į sriubą sūrymą, įberkite druskos, lauro lapų ir pipirų. sūrymo sriubos skonis bus dar intensyvesnis, jei naudosite marinuotus statinės agurkus. norėdami sustiprinti sriubos skonį, įdėkite į ją mėsos sultinio kubelį.

Žingsnis 6

Rassolnik su perlova ir vištiena receptas Žingsnis 6
Sriubą patiekite su grietine ir smulkintais žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos