Vegetariškas rassolnik su avinžirniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Vegetariškas rassolnik su avinžirniais

Avinžirniai yra ankštiniai augalai, kuriuose gausu mikroelementų, mineralų ir vitaminų. Avinžirnių patiekalai ypač paplitę vegetariškoje mityboje. Vegetariškas rasolnikas su avinžirniais puikiai tinka gavėnios valgiaraščiui.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vegetariškas rassolnik su avinžirniais Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną, agurkus ir bulves. Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Vegetariškas rassolnik su avinžirniais Žingsnis 2
Puodą su avinžirniais statykite ant ugnies.

Žingsnis 3

Vegetariškas rassolnik su avinžirniais Žingsnis 3
Paruoškite svogūnų ir morkų mišrainę. Kepkite daržoves 3-5 minutes.

Žingsnis 4

Vegetariškas rassolnik su avinžirniais Žingsnis 4
Įmaišykite pomidorų pastą. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 5

Vegetariškas rassolnik su avinžirniais Žingsnis 5
Į avinžirnius sudėkite griežinėliais supjaustytus agurkus.

Žingsnis 6

Vegetariškas rassolnik su avinžirniais Žingsnis 6
Sudėkite į puodą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 7

Vegetariškas rassolnik su avinžirniais Žingsnis 7
Į puodą įdėkite lauro lapą. Virkite sriubą 8-10 minučių.

Žingsnis 8

Vegetariškas rassolnik su avinžirniais Žingsnis 8
Perkelkite supjaustytas bulves į puodą. Sriubą virkite 3-5 minutes. Išjunkite sriubą ir palikite 2-3 minutes pastovėti.

Žingsnis 9

Vegetariškas rassolnik su avinžirniais Žingsnis 9
Supilkite sriubą į lėkštes. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos