Publikavimo data: 2024-03-29
Vegetariškas rassolnik su avinžirniais
Avinžirniai yra ankštiniai augalai, kuriuose gausu mikroelementų, mineralų ir vitaminų. Avinžirnių patiekalai ypač paplitę vegetariškoje mityboje. Vegetariškas rasolnikas su avinžirniais puikiai tinka gavėnios valgiaraščiui.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną, agurkus ir bulves. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Puodą su avinžirniais statykite ant ugnies.
Žingsnis 3
Paruoškite svogūnų ir morkų mišrainę. Kepkite daržoves 3-5 minutes.
Žingsnis 4
Įmaišykite pomidorų pastą. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 5
Į avinžirnius sudėkite griežinėliais supjaustytus agurkus.
Žingsnis 6
Sudėkite į puodą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Į puodą įdėkite lauro lapą. Virkite sriubą 8-10 minučių.
Žingsnis 8
Perkelkite supjaustytas bulves į puodą. Sriubą virkite 3-5 minutes. Išjunkite sriubą ir palikite 2-3 minutes pastovėti.
Žingsnis 9
Supilkite sriubą į lėkštes. Gero apetito!
Kategorijos