Marinatas sultinyje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Marinatas sultinyje receptas

Manoma, kad kiekvienas iš mūsų turėtų išmokti gaminti barščius. Ne veltui taip sakoma apie rassolnik: ši sriuba nusipelno tapti vienu iš kiekvieno, mėgstančio gerai pavalgyti, patiekalų! Rassolnik potencialas buvo įvertintas net Prancūzijoje: jie taip pat gamina šią sriubą, bet su antiena, pankoliais ir grietinėle.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
41 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, salierai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Marinatas sultinyje receptas Žingsnis 1
Perlines kruopas nuplaukite. Bulves, saliero stiebą, svogūną, česnaką ir agurkus supjaustykite kubeliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Marinatas sultinyje receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi pakepinkite morkas, svogūnus, česnakus ir salierus, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Marinatas sultinyje receptas Žingsnis 3
Į karštą vištienos sultinį sudėkite perlinių kruopų ketvirčius ir virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių. Tada sudėkite bulves, o po 10 minučių - keptas daržoves. Viską kartu virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 4

Marinatas sultinyje receptas Žingsnis 4
Sudėkite marinuotus agurkus, druską, pipirus, išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes.

Žingsnis 5

Marinatas sultinyje receptas Žingsnis 5
Sriubą patiekite su grietine ir šviežiomis žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas bulvių, sezonas morkų, sezonas česnakų, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos ant mėsos sultinio, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais, rassolnik su bulvėmis

Kategorijos