Publikavimo data: 2024-02-04
Marinatas sultinyje receptas
Manoma, kad kiekvienas iš mūsų turėtų išmokti gaminti barščius. Ne veltui taip sakoma apie rassolnik: ši sriuba nusipelno tapti vienu iš kiekvieno, mėgstančio gerai pavalgyti, patiekalų! Rassolnik potencialas buvo įvertintas net Prancūzijoje: jie taip pat gamina šią sriubą, bet su antiena, pankoliais ir grietinėle.
Žingsnis 1
Perlines kruopas nuplaukite. Bulves, saliero stiebą, svogūną, česnaką ir agurkus supjaustykite kubeliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi pakepinkite morkas, svogūnus, česnakus ir salierus, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Į karštą vištienos sultinį sudėkite perlinių kruopų ketvirčius ir virkite ant vidutinės ugnies 20 minučių. Tada sudėkite bulves, o po 10 minučių - keptas daržoves. Viską kartu virkite dar 10 minučių.
Žingsnis 4
Sudėkite marinuotus agurkus, druską, pipirus, išmaišykite ir troškinkite dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Sriubą patiekite su grietine ir šviežiomis žolelėmis.
Kategorijos