Publikavimo data: 2024-09-22
Aromatingas surenkamas mišrainis su mėsa ant kaulo
Nepaisant to, kad skirtingi Rusijos regionai turi savo soljankos receptą, joje išlieka nekintamas tirštas virintas sultinys, agurkai, alyvuogės, pomidorų pasta. Pateiktame variante prie pagrindinių ingredientų pridedama rūkytos dešros. Visa kita papildoma "kulinarine chemija". Soljankos ingredientai sumaišyti taip, kad ji, kad ir kaip ją bepavadintum, vis tiek išlieka labai skanus rusiškas patiekalas.
Žingsnis 1
Mėsą virkite ant silpnos ugnies 2-2,5 valandos. Kad mėsa būtų aromatingesnė, į puodą įdėkite visą svogūną ir lauro lapą. Tada mėsą ištraukite, kad atvėstų.
Žingsnis 2
Pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną ir sudėkite tarkuotus agurkus. Troškinkite po uždaru dangčiu 5 minutes. Tada sudėkite pomidorų pastą ir troškinkite dar 4 minutes. Sultinį perkoškite ir pastatykite ant ugnies, kad užvirtų.
Žingsnis 3
Į svogūnus ir agurkus sudėkite apskritimais supjaustytas dešreles ir kubeliais supjaustytą mėsą be kaulų. Kepkite 5-7 minutes. Sudėkite kepimo masę į puodą, pavirkite 5 minutes ir sudėkite alyvuoges. Pagardinkite druska, šiek tiek pavirkite ir nukelkite nuo ugnies. Palikite, kad prisitrauktų.
Kategorijos