Publikavimo data: 2024-06-09
Aromatingas troškinys su mėsa ir grybais
Mėsos patiekalo skonį papildys grybai, kurie turi daug naudingų savybių ir suteiks troškiniui nuostabų skonį. Tačiau renkantis grybus reikia būti atsargiems, nes labai dažnai galima rasti panašių grybų, tačiau juos valgyti griežtai draudžiama.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir kartu su aliejumi, druska, pipirais ir sojų padažu sudėkite į gilų dubenį. Palikite mėsą marinuotis bent 10 minučių.
Žingsnis 2
Norėdami paruošti padažą apkepui, sumaišykite kiaušinius ir grietinę. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į formos dugną sudėkite mėsą, ant viršaus - grybus, viską užpilkite padažu ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 40 minučių. Likus 5 minutėms iki kepimo pabarstykite sūriu ir palikite orkaitėje, kol sūris taps auksinis.
Kategorijos