Aromatingas udonas su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Aromatingas udonas su grybais

Udon - tai stori makaronai iš kvietinių miltų. Udon labai išpopuliarėjo Japonijoje. Jis ruošiamas kaip įvairūs karšti ir šalti patiekalai.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
4 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingas udonas su grybais Žingsnis 1
Išvirkite "udon" pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Žingsnis 2

Aromatingas udonas su grybais Žingsnis 2
Nuplaukite makaronus po tekančiu vandeniu ir atidėkite į šalį.

Žingsnis 3

Aromatingas udonas su grybais Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite sezamų aliejų. Pusę česnako pakepinkite ant didelės ugnies, kol ims kvepėti.

Žingsnis 4

Aromatingas udonas su grybais Žingsnis 4
Sudėkite grybus ir kepkite 5 minutes ant vidutinės ugnies, kelis kartus pamaišydami. Įberkite šiek tiek druskos ir kepkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 5

Aromatingas udonas su grybais Žingsnis 5
Atskirai pakepinkite daržoves tame pačiame sezamų aliejuje ir česnakuose. Morkas ir cukiniją kepkite 5 minutes ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 6

Aromatingas udonas su grybais Žingsnis 6
Sudėkite paprikas ir pomidorus, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Virkite dar 3 minutes.

Žingsnis 7

Aromatingas udonas su grybais Žingsnis 7
Į daržoves sudėkite grybus ir udon makaronus ir supilkite sojų padažą. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos