Publikavimo data: 2024-05-19
Aromatingas udonas su grybais
Udon - tai stori makaronai iš kvietinių miltų. Udon labai išpopuliarėjo Japonijoje. Jis ruošiamas kaip įvairūs karšti ir šalti patiekalai.
Žingsnis 1
Išvirkite "udon" pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 2
Nuplaukite makaronus po tekančiu vandeniu ir atidėkite į šalį.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite sezamų aliejų. Pusę česnako pakepinkite ant didelės ugnies, kol ims kvepėti.
Žingsnis 4
Sudėkite grybus ir kepkite 5 minutes ant vidutinės ugnies, kelis kartus pamaišydami. Įberkite šiek tiek druskos ir kepkite dar 2-3 minutes.
Žingsnis 5
Atskirai pakepinkite daržoves tame pačiame sezamų aliejuje ir česnakuose. Morkas ir cukiniją kepkite 5 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 6
Sudėkite paprikas ir pomidorus, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Virkite dar 3 minutes.
Žingsnis 7
Į daržoves sudėkite grybus ir udon makaronus ir supilkite sojų padažą. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos