Publikavimo data: 2024-05-19
Aštrūs udon makaronai su grybais
Udon makaronai, vištiena ir grybai su granatų padažu - pikantiškas patiekalas. Toks maistas ilgam suteikia sotumo, nes jo sudėtyje esantys baltymai leidžia išvengti nereikalingų užkandžių dienos metu. Be grybų, su makaronais puikiai dera baklažanai, morkos, paprikos. Turtingo skonio patiekalo akcentas - granatų padažas, pasižymintis salstelėjusiu skoniu su kartumo natomis. Jis puikiai tinka prie patiekalų, kuriuose yra mėsos.
Žingsnis 1
Grybus apkepkite dviem nedidelėmis porcijomis, o makaronus virkite pasūdytame pasūdytame vandenyje, kol suminkštės, maždaug 5 minutes.
Žingsnis 2
Pakepinkite svogūną, tada sudėkite griežinėliais supjaustytą vištienos filė. Kai tik mėsa pakeis spalvą, sudėkite morkų griežinėlius.
Žingsnis 3
Po 2-3 minučių sudėkite griežinėliais pjaustytas paprikas ir baklažanus.
Žingsnis 4
Po 2-3 minučių į keptuvę sudėkite pakepintus grybus ir griežinėliais supjaustytus pomidorus. Pagal skonį pagardinkite druska ir supilkite granatų padažą. Porą minučių troškinkite, tada sudėkite udon.
Kategorijos