Publikavimo data: 2024-05-19
Sveiki jūros gėrybių udon makaronai
Nepaisant kvietinių udon makaronų kaloringumo, šis japoniško stiliaus jūros gėrybių gaminys sveikumu, skoniu ir sotumu pranoksta daugelį patiekalų. Midijos ir krevetės kartu su daržovėmis yra puikus skonių ir lengvumo derinys. Ypatingumo patiekalui suteikia saldžiarūgštis padažas, o aitriosios paprikos - lengvas kartumas.
Žingsnis 1
Krevetes ir udon makaronus išvirkite atskiruose dubenėliuose. Kai jie bus paruošti, nusausinkite vandenį.
Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves griežinėliais. Morkas ir svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais, paprikas - vidutinio dydžio griežinėliais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite wok keptuvę ir supilkite į ją augalinį aliejų. Kelias minutes pakepinkite česnaką su virtomis krevetėmis ir midijomis.
Žingsnis 4
Į krevetes ir midijas sudėkite paruoštas daržoves, tada udon makaronus ir padažą. Pagal skonį pagardinkite druska ir išmaišykite. Virkite 2 minutes uždengę dangčiu.
Kategorijos