Publikavimo data: 2024-05-19
Švelni vištienos krūtinėlė su udon makaronais ir daržovėmis
Marinuota vištienos krūtinėlė, išmirkyta terijakio padaže ir paruošta su daržovėmis, tampa minkšta ir kartu pikantiška. Nepaisant to, kad tai įprastos daržovės - cukinijos, morkos, paprikos, jos suteikia sultingumo liesai vištienai. Apskritai receptas yra mažai kaloringas, labai švelnios tekstūros, malonaus skonio ir patrauklios išvaizdos.
Žingsnis 1
Marinuokite vištieną. Pirmiausia krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais, sudėkite į dubenį ir užpilkite 3 valgomųjų šaukštų terijakio padažo ir 3 sutrintų česnako skiltelių mišiniu. Kruopščiai išmaišykite ir palikite marinuotis 15-20 minučių.
Žingsnis 2
Supjaustykite daržoves - cukiniją, morką ir papriką ilgomis vidutinio storio juostelėmis.
Žingsnis 3
Uždekite vandenį ant ugnies ir, kai užvirs, suberkite į jį makaronus. Virkite apie 7 minutes. Išvirusius makaronus nuplaukite po čiaupu.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite į ją 2 šaukštus augalinio aliejaus. Sudėkite vištieną ir kepkite ant didelės ugnies, bet ne tol, kol ji iškeps.
Žingsnis 5
Sudėkite daržoves prie mėsos, toliau maišydami kepkite, bet iki al dente laipsnio, kad jos išlaikytų formą. Tai trunka apie 7 minutes. Tada sumaišykite makaronus su mėsa ir daržovėmis ir pagardinkite keliais šaukštais terijakio padažo.
Kategorijos