Publikavimo data: 2025-08-20
Aromatingas varškės apkepas su vištienos filė ir brokoliais
Užkepėlė yra mėgstamiausias daugelio šeimininkių patiekalas, kuris paprastai vertinamas dėl to, kad jį lengva ir greita paruošti. Didžiausio populiarumo sulaukė varškės apkepas, tačiau daugelis jį pažįsta ir kaip desertą. Tas pats receptas siūlo susipažinti su sveiku ir sotu varškės apkepu, kuris derinamas su tokiais ingredientais kaip vištienos filė, brokoliai ir bryndza.
Žingsnis 1
Kepimo indą ištepkite sviestu ir pirmuoju sluoksniu sudėkite brokolių žiedynus. Ant viršaus uždėkite nedideliais gabalėliais supjaustytą krūtinėlę.
Žingsnis 2
Atskirame inde paruoškite troškinio įdarą. Sumaišykite šiuos ingredientus: varškę, bryndzą, kiaušinius, jogurtą, prieskonius ir majonezą. Viską gerai išmaišykite šakute, plaktuvu arba mikseriu.
Žingsnis 3
Gautą skystą masę tolygiai supilkite ant brokolių ir krūtinėlės ir pašaukite formą į 200 °C temperatūros orkaitę 30-40 minučių.
Kategorijos