Publikavimo data: 2025-08-17
Aromatingas vištienos blauzdelės užkandis su pomidorų sultimis
Vištienos blauzdelės yra ypatinga mėsa. Tarp virėjų ji labai vertinama, nes, skirtingai nei krūtinėlės, blauzdelės beveik neįmanoma perkepti. Vištienos blauzdelės ir pomidorų sultys - puikus užkandis bet kokiam renginiui, tereikia pasirinkti, kaip jį pateikti.
Žingsnis 1
Paruoštas blauzdas sudėkite į keptuvę, uždėkite ant ugnies ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos, maždaug po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Jei reikia, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka, o česnaką išspauskite per specialų presą. Siųskite visas daržoves į keptuvę su vištiena ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Sumaišykite pomidorų padažą su grietine ir užpilkite padažą ant keptuvės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 25 minutes, kol išvirs.
Kategorijos