Aromatingas vištienos blauzdelės užkandis su pomidorų sultimis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Aromatingas vištienos blauzdelės užkandis su pomidorų sultimis

Vištienos blauzdelės yra ypatinga mėsa. Tarp virėjų ji labai vertinama, nes, skirtingai nei krūtinėlės, blauzdelės beveik neįmanoma perkepti. Vištienos blauzdelės ir pomidorų sultys - puikus užkandis bet kokiam renginiui, tereikia pasirinkti, kaip jį pateikti.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingas vištienos blauzdelės užkandis su pomidorų sultimis Žingsnis 1
Paruoštas blauzdas sudėkite į keptuvę, uždėkite ant ugnies ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos, maždaug po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Jei reikia, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Aromatingas vištienos blauzdelės užkandis su pomidorų sultimis Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Morkas sutarkuokite stambia tarka, o česnaką išspauskite per specialų presą. Siųskite visas daržoves į keptuvę su vištiena ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Aromatingas vištienos blauzdelės užkandis su pomidorų sultimis Žingsnis 3
Sumaišykite pomidorų padažą su grietine ir užpilkite padažą ant keptuvės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 25 minutes, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos