Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingi blyneliai su krūtinėlėmis ir grybais
Šie blyneliai su įdaru nepaliks abejingų nė vieno, kuris jų paragaus. Švelnios, sultingos krūtinėlės ir aromatingų grybų derinys suteikia blynams ypatingą skonį. Kepant blynus pagal šį aprašymą, jie išeis ploni ir porėti, o svarbiausia - nepaprastai skanūs. Gaminkite juos susitikimams su draugais arba šventėms.
Žingsnis 1
Blynams gaminti įmuškite 3 kiaušinius, supilkite šiltą pieną, pabarstykite druska ir cukrumi, tada suberkite miltus ir supilkite likusį pieną, galiausiai supilkite augalinį aliejų. Palikite tešlą pusvalandžiui pastovėti. Tada kepkite blynus.
Žingsnis 2
Įdarui smulkiai supjaustykite krūtinėlę ir grybus. Į įkaitintą keptuvę supilkite aliejų, krūtinėlę, druską, pipirus ir sudėkite grybus. Po to supilkite grietinę ir 5 min. troškinkite po dangčiu. Į paruoštus blynelius dėkite du šaukštus įdaro, apibarstykite tarkuotu sūriu ir suvyniokite. Paimkite formą, dugną išklokite pergamentu ir patepkite saulėgrąžų aliejumi. Visus blynus išdėliokite ratu.
Žingsnis 3
Tada paruoškite įdarą. Sumaišykite 2 kiaušinius ir grietinę, užpilkite ant blynų ir pabarstykite likusiu sūriu. 30-40 min. pašaukite į 180 °C įkaitintą orkaitę
Kategorijos