Publikavimo data: 2024-06-17
Aromatingi blyneliai su lašiša ir agurkais
Blini yra gana populiarus rusų virtuvės patiekalas visame pasaulyje. Yra saldžių ir pikantiškų blynų. Blyneliai su lašiša ir agurkais priklauso sūriems blynams. Šie blynai ne tik labai skanūs ir apetitiški, bet ir gana sotūs.
Žingsnis 1
Miltus ir krakmolą supilkite į gilų dubenį ir gerai išmaišykite. Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų ir druską. Mišinį plakite iki vientisos masės. Šiek tiek pašildykite pieną, kol jis taps drungnas. Pusę pieno supilkite į kiaušinių mišinį ir išmaišykite. Miltus ir krakmolą dalimis supilkite į kiaušinių ir pieno mišinį, kiekvieną kartą pamaišydami. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite likusį pieną ir augalinį aliejų ir vėl išmaišykite.
Žingsnis 2
Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Supilkite tešlą į keptuvę ir sukamaisiais judesiais greitai paskirstykite ją po visą dugną. Kepkite blynus ant vidutinės ugnies maždaug po 1 minutę iš kiekvienos pusės, kol paruduos. Paruoštus blynus palikite atvėsti.
Žingsnis 3
Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite agurkus. Supjaustykite plonais griežinėliais. Nuplaukite krapus ir smulkiai supjaustykite peiliu. Maždaug pusę blyno aptepkite plonu grietinėlės sūrio sluoksniu. Apteptą blyno dalį apibarstykite smulkintais krapais ir šiek tiek atokiau nuo krašto sudėkite agurkų ir lašišos griežinėlius. Įdarytą blyną susukite į glaudų ritinėlį.
Kategorijos