Aromatingi blyneliai su lašiša ir agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Aromatingi blyneliai su lašiša ir agurkais

Blini yra gana populiarus rusų virtuvės patiekalas visame pasaulyje. Yra saldžių ir pikantiškų blynų. Blyneliai su lašiša ir agurkais priklauso sūriems blynams. Šie blynai ne tik labai skanūs ir apetitiški, bet ir gana sotūs.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingi blyneliai su lašiša ir agurkais Žingsnis 1
Miltus ir krakmolą supilkite į gilų dubenį ir gerai išmaišykite. Atskirame dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų ir druską. Mišinį plakite iki vientisos masės. Šiek tiek pašildykite pieną, kol jis taps drungnas. Pusę pieno supilkite į kiaušinių mišinį ir išmaišykite. Miltus ir krakmolą dalimis supilkite į kiaušinių ir pieno mišinį, kiekvieną kartą pamaišydami. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite likusį pieną ir augalinį aliejų ir vėl išmaišykite.

Žingsnis 2

Aromatingi blyneliai su lašiša ir agurkais Žingsnis 2
Keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Supilkite tešlą į keptuvę ir sukamaisiais judesiais greitai paskirstykite ją po visą dugną. Kepkite blynus ant vidutinės ugnies maždaug po 1 minutę iš kiekvienos pusės, kol paruduos. Paruoštus blynus palikite atvėsti.

Žingsnis 3

Aromatingi blyneliai su lašiša ir agurkais Žingsnis 3
Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite agurkus. Supjaustykite plonais griežinėliais. Nuplaukite krapus ir smulkiai supjaustykite peiliu. Maždaug pusę blyno aptepkite plonu grietinėlės sūrio sluoksniu. Apteptą blyno dalį apibarstykite smulkintais krapais ir šiek tiek atokiau nuo krašto sudėkite agurkų ir lašišos griežinėlius. Įdarytą blyną susukite į glaudų ritinėlį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos