Publikavimo data: 2024-06-17
Aromatingi blyneliai su suluguni
Blynai - daugelyje šalių labai populiarus patiekalas. Blynai yra toks populiarus patiekalas, kad jų garbei buvo sugalvota šventė - Užgavėnės. Blynai su suluguni yra gana skanus derinys, be to, labai sotus.
Žingsnis 1
Dubenyje suplakite pieną, vandenį, kiaušinį, druską, cukrų ir augalinį aliejų. Persijokite miltus ir kepimo miltelius. Palaipsniui įmaišykite miltus. Gerai išplakite, uždenkite rankšluosčiu ir palikite pastovėti 30 minučių. Sutarkuokite suluguni ant tarkos. Įkaitinkite keptuvę ir lengvai patepkite aliejumi. Kepkite blynus tik iš vienos pusės. Ant atvėsusio blyno dėkite įdarą ir vėl lengvai apkepkite augaliniame aliejuje.
Kategorijos