Publikavimo data: 2024-06-15
Aromatingi blyneliai su vištienos krūtinėle
Vienas iš labiausiai paplitusių pusryčių patiekalų yra blynai. Blynų kepimas nereikalauja daug laiko ir nėra brangus. Kalbant apie įdarus - jų yra labai daug, kiekviena šeimininkė renkasi pagal savo skonį. Blyneliai su vištienos krūtinėlės ir grietinės padažu - puikus patiekalo variantas, kuris patiks visiems šeimos nariams.
Žingsnis 1
Sudėję visus miltus, supilkite 2-3 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus ir gerai išmaišykite tešlą. Nedidelėmis porcijomis pradėkite pilti pieną, išmaišykite. Turėtumėte gauti vientisą skystą masę.
Žingsnis 2
Kepkite blynus ant keptuvės, nepatepdami jos aliejumi. Įpilkite maždaug ¾ samčio tešlos ir tolygiai paskirstykite tešlą po keptuvę. Nepamirškite apversti blynų, kepkite po 1- 1,5 min. iš abiejų pusių. Tęskite, kol baigsis tešla.
Žingsnis 3
Paruoškite blynų įdarą. Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais, o svogūną - mažais kubeliais. Pasiųskite svogūną ir vištieną kepti 10 minučių, nuolat maišydami. Tada įpilkite grietinės, šaukštą miltų ir prieskonių pagal skonį, troškinkite dar 10 minučių. Įdarą suvyniokite į blynų voką.
Kategorijos