Aromatingi blyneliai su vynuogėmis ir granatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Aromatingi blyneliai su vynuogėmis ir granatais

Aromatingi blyneliai su vynuogėmis ir granatais yra rusų virtuvės patiekalas. Oladie buvo kepami dar viduramžiais, tačiau taip pavadinti palyginti neseniai. Savo pavadinimą jie gavo dėl unikalios formos. Nuo senų laikų blynai buvo gaminami iš rūgščios tešlos, mažų storų blynų pavidalo. Į blynus būdavo dedama kažkur uogų, kažkur vaisių, kažkur mėsos ir sūrio. Taip atsirado daugybė blynų rūšių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi blyneliai su vynuogėmis ir granatais Žingsnis 1
Supilkite kefyrą į gilų dubenį ir suberkite sodą. Pastatykite ant silpnos ugnies 5 minutėms. Tada į šiltą kefyrą įmuškite vištų kiaušinius, cukrų, cukraus pudrą ir vaniliną. Išmaišykite ir po truputį suberkite miltus.

Žingsnis 2

Aromatingi blyneliai su vynuogėmis ir granatais Žingsnis 2
Į tešlą įmaišykite uogas. Išmaišykite. Įkaitinkite keptuvę, supilkite į ją aliejų. Į keptuvę po šaukštą pilkite tešlą. Kepkite iš abiejų pusių 3-5 minutes. Prieš kiekvieną porciją į keptuvę įpilkite daugiau aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos