Aromatingi česnaku pagardinti mėsainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Aromatingi česnaku pagardinti mėsainiai

Česnaku įdaryta ir orkaitėje iškepta šoninė yra sveikas pusryčių maistas, kurį galima naudoti vietoj gamyklinių dešrelių ir perdirbtos mėsos. Jis visada tiks vaikų ir suaugusiųjų mitybos racionui ir gali būti patiekiamas be jokių rūpesčių. Rankovėje kepta bulvienė išlaiko sultingumą, įgauna naują skonį ir, palyginti su kepimu, neturi kancerogeninių medžiagų. Trumpai tariant, šeima bus patenkinta.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
340 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
31 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi česnaku pagardinti mėsainiai Žingsnis 1
Mėsoje padarykite nedidelius įpjovimus ir susmulkinkite česnaką. Sumaišykite prieskonius ir apvoliokite mėsą. Palikite 60 minučių pastovėti marinate.

Žingsnis 2

Aromatingi česnaku pagardinti mėsainiai Žingsnis 2
Į rankovę įdėkite mėsą. Pašaukite ją į įkaitintą orkaitę ir kepkite 2 valandas 180 laipsnių temperatūroje. Leiskite jai atvėsti orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, mėsainiai, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos