Publikavimo data: 2024-06-09
Aromatingi česnaku pagardinti mėsainiai
Česnaku įdaryta ir orkaitėje iškepta šoninė yra sveikas pusryčių maistas, kurį galima naudoti vietoj gamyklinių dešrelių ir perdirbtos mėsos. Jis visada tiks vaikų ir suaugusiųjų mitybos racionui ir gali būti patiekiamas be jokių rūpesčių. Rankovėje kepta bulvienė išlaiko sultingumą, įgauna naują skonį ir, palyginti su kepimu, neturi kancerogeninių medžiagų. Trumpai tariant, šeima bus patenkinta.
Žingsnis 1
Mėsoje padarykite nedidelius įpjovimus ir susmulkinkite česnaką. Sumaišykite prieskonius ir apvoliokite mėsą. Palikite 60 minučių pastovėti marinate.
Žingsnis 2
Į rankovę įdėkite mėsą. Pašaukite ją į įkaitintą orkaitę ir kepkite 2 valandas 180 laipsnių temperatūroje. Leiskite jai atvėsti orkaitėje.
Kategorijos