Aromatingi daržovių ikrai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aromatingi daržovių ikrai keptuvėje

Keptuvėje virti daržovių ikrai - puikus patiekalas, kurį labai mėgsta aštrius patiekalus mėgstantys žmonės. Šis patiekalas vargu ar taps pagrindiniu stalo patiekalu, tačiau jis vis tiek gali papuošti stalą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
48 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi daržovių ikrai keptuvėje Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves: morkas sutarkuokite stambia tarka, baklažanus ir paprikas supjaustykite mažais kubeliais, svogūnus ir pomidorus supjaustykite atsitiktinai, o aštriąsias paprikas supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Aromatingi daržovių ikrai keptuvėje Žingsnis 2
Pirmiausia apkepkite aštriąsias paprikas. Pakepinkite svogūną, kol taps permatomas, tada sudėkite morkas ir pakepinkite, kol suminkštės. Nuimkite nuo ugnies. Tuo tarpu troškinkite pomidorus. Sumaišykite pomidorų, svogūnų ir morkų mišinį, tada sudėkite likusius baklažanus ir paprikas. Uždenkite keptuvę dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite, retkarčiais pamaišydami. Prieš pat galutinį virimo laiką pagal skonį įberkite cukraus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, daržovių ikrai, paprastai, mažai kalorijų, baklažanų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, česnakų sezonas, jūsų receptai, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, baklažanų užkandžiai, pomidorų užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos