Daržovių ikrai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Daržovių ikrai

Visi yra valgę ikrų iš daržovių. Šis receptas yra viena iš tokių patiekalų atmainų. Pomidorų ir morkų saldumas, kepintų svogūnų ir česnakų skonis, baklažanų širdingumas ir juodųjų pipirų aštrumas sukuria puikų patiekalą, kurį galima dėti ant stalo kaip lengvą užkandį.
Gaminimo laikas
125 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
27 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Daržovių ikrai Žingsnis 1
Baklažanus nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Morkas nulupkite ir stambiai sutarkuokite. Nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais kubeliais. Nulupkite česnako skilteles ir smulkiai sukapokite. Paprikas smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Daržovių ikrai Žingsnis 2
Sudėkite visas daržoves į gilų puodą ir troškinkite ant silpnos ugnies 1,5 valandos, retkarčiais pamaišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, daržovių ikrai, įspūdingas receptas, paprastai, mažai kalorijų, baklažanų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, česnakų sezonas, jūsų receptai, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, baklažanų užkandžiai, pomidorų užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos