Publikavimo data: 2024-06-22
Daržovių ikrai
Visi yra valgę ikrų iš daržovių. Šis receptas yra viena iš tokių patiekalų atmainų. Pomidorų ir morkų saldumas, kepintų svogūnų ir česnakų skonis, baklažanų širdingumas ir juodųjų pipirų aštrumas sukuria puikų patiekalą, kurį galima dėti ant stalo kaip lengvą užkandį.
Žingsnis 1
Baklažanus nulupkite ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Morkas nulupkite ir stambiai sutarkuokite. Nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais kubeliais. Nulupkite česnako skilteles ir smulkiai sukapokite. Paprikas smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Sudėkite visas daržoves į gilų puodą ir troškinkite ant silpnos ugnies 1,5 valandos, retkarčiais pamaišydami.
Kategorijos