Baklažanų ir pipirų ikrai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Baklažanų ir pipirų ikrai

Baklažanų ikrai - puikus šventinio stalo priedas. Tai labai paprastas ir originalus receptas. Šis patiekalas gaminamas iš paprasčiausių ingredientų. Tokius ikrus galės paruošti net pradedantis virėjas. Dėl mažų baklažanų gabalėlių tokie ikrai gaunasi įdomesni.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
71 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Baklažanų ir pipirų ikrai Žingsnis 1
Baklažanus, pomidorus ir paprikas supjaustykite kubeliais. Sutarkuokite morkas. Baklažanus pasūdykite, kad neliktų kartumo. Įkaitinkite keptuvę ir sudėkite svogūnus, morkas ir paprikas. Kepkite, kol maistas ne visiškai iškeps. Palikite daržoves keptuvėje dar 15 minučių.

Žingsnis 2

Baklažanų ir pipirų ikrai Žingsnis 2
Apibarstykite baklažanus, iš anksto juos išdžiovinkite, tada užpilkite vandeniu ir apibarstykite pomidorais. Palikite daržoves ant vidutinės ugnies dar 15 minučių. Periodiškai pamaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, daržovių ikrai, paprastai, mažai kalorijų, baklažanų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, paprikų sezonas, česnakų sezonas, jūsų receptai, be įprastų alergenų, namų receptai, receptų knyga, baklažanų užkandžiai, pomidorų užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos