Aromatingi grybai su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Aromatingi grybai su vištienos filė

Šampinjonai yra labai aromatingi ir populiarūs grybai, paplitę visame pasaulyje. Juose gausu žmogaus organizmui naudingų baltymų, vitaminų ir mineralų. Šampinjonai yra labai maistingi ir gali būti naudojami dietiniuose valgiaraščiuose. Grybai puikiai dera su daugeliu produktų, įskaitant vištieną. Paruoštas su vištienos krūtinėle patiekalas bus skanus, sotus ir labai aromatingas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Aromatingi grybai su vištienos filė Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite tvarkingais gabalėliais. Kepkite jas 5 min. keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, kol iškeps iki pusės.

Žingsnis 2

Nuluptą svogūną smulkiai supjaustykite ir suberkite į keptuvę, kepkite 3 minutes.

Žingsnis 3

Aromatingi grybai su vištienos filė Žingsnis 3
Grybus supjaustykite stambiais gabalais ir sudėkite į kepamą mėsą. Troškinkite 7 minutes, kol išgaruos drėgmė, pagardinkite pipirais ir druska.

Žingsnis 4

Aromatingi grybai su vištienos filė Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir pabarstykite juo paruoštą patiekalą, uždenkite dangčiu, kad sūris išsilydytų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos