Publikavimo data: 2025-08-21
Aromatingi grybai su vištienos filė
Šampinjonai yra labai aromatingi ir populiarūs grybai, paplitę visame pasaulyje. Juose gausu žmogaus organizmui naudingų baltymų, vitaminų ir mineralų. Šampinjonai yra labai maistingi ir gali būti naudojami dietiniuose valgiaraščiuose. Grybai puikiai dera su daugeliu produktų, įskaitant vištieną. Paruoštas su vištienos krūtinėle patiekalas bus skanus, sotus ir labai aromatingas.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite tvarkingais gabalėliais. Kepkite jas 5 min. keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, kol iškeps iki pusės.
Žingsnis 2
Nuluptą svogūną smulkiai supjaustykite ir suberkite į keptuvę, kepkite 3 minutes.
Žingsnis 3
Grybus supjaustykite stambiais gabalais ir sudėkite į kepamą mėsą. Troškinkite 7 minutes, kol išgaruos drėgmė, pagardinkite pipirais ir druska.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir pabarstykite juo paruoštą patiekalą, uždenkite dangčiu, kad sūris išsilydytų.
Kategorijos