Publikavimo data: 2024-06-17
Aromatingi į šoninę įvyniotos vištienos krūtinėlės vokeliai
Į šoninę įvyniotos vištienos krūtinėlės vokeliai yra patiekalas su "paslaptimi". Kol neužkąsite, nesuprasite, kodėl yra tokio skonio ir tokio malonaus traškesio. Galiausiai atsiskleidžia visa "paslapties" puokštė. Tai sluoksniais supjaustyta vištienos krūtinėlė, viduje - prieskoniai, česnakai ir grietinės padažas, ji suvyniota į voką ir iškepta šoninėje. Ir visa tai iškepta orkaitėje. Labai skanu, gražu, gana greita ir nebrangu.
Žingsnis 1
Smulkiai susmulkinkite česnaką arba išspauskite jį per presą. Sumaišykite su grietine, šiek tiek pasūdykite.
Žingsnis 2
Vištienos filė perpjaukite išilgai į 2-3 dalis. Kiekvieną gabalėlį gerai išmuškite. Iškeptus gabalėlius išdėliokite ant lentelės, pabarstykite paukštienos prieskoniais ir druska. Apšlakstykite česnakų ir grietinės padažu ir suvyniokite į voką, užlenkdami iš keturių pusių, kad įdaras liktų viduje.
Žingsnis 3
Kiekvieną voką apvyniokite plona ilga šoninės juostele, užlenkdami užlaidas. Sudėkite juos į folija uždengtą formą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 35-40 minučių.
Kategorijos