Aromatingi iešmeliai, kepti su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aromatingi iešmeliai, kepti su svogūnais

Auksiniai, kvapnūs kepto šernienos gabalėliai su svogūnais - puikus užkandis prie stiprių gėrimų arba puikus priedas prie šeimos vakarienės. Vos tik nuėmus nuo keptuvės ją reikia valgyti karštą, kitaip atvėsusi ji praranda savo nepakartojamą skonį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
554 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
58 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingi iešmeliai, kepti su svogūnais Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite ketvirčiais žiedų. Plonai supjaustytus iešmelius įtrinkite druska, pipirais ir mėsos prieskoniais. Per daug nesūdykite, nes kepdami riebūs iešmeliai praras savo tūrį ir gali tapti per sūrūs.

Žingsnis 2

Aromatingi iešmeliai, kepti su svogūnais Žingsnis 2
Keptuvę statykite ant didelės ugnies. Galite įpilti truputį augalinio aliejaus, bet griežinėliai ir taip yra pakankamai riebūs. Sudėkite griežinėlius į gerai įkaitintą keptuvę. Kepkite ant didelės ugnies 4-5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Tada sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus, išmaišykite ir sumažinkite kaitrą. Kepkite dar 5-7 minutes, kol svogūnai taps lengvai auksinės spalvos. Jei mėsa vis dar šiek tiek kieta, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos