Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingi kalakutienos blyneliai
Blynai labai populiarūs daugelyje pasaulio šalių. Blynai būna įvairių formų, pvz., sūrūs blynai. Sūdyti blynai su aromatinga kalakutiena pasižymi unikaliu skoniu ir švelnumu.
Žingsnis 1
Nuplaukite kalakutieną ir sumalkite ją mėsmale. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Svogūną sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite svogūnus, kol suminkštės, ir sudėkite maltą mėsą. Įberkite druskos ir pipirų ir kepkite, kol suminkštės. Į gilų dubenį supilkite pieną, įmuškite kiaušinius ir išplakite, palaipsniui įmaišykite miltus. Pabaigoje įberkite druskos ir įpilkite augalinio aliejaus. Viską sumaišykite ir kepkite blynus. Ant blyno krašto dėkite įdaro ir suvyniokite jį į voką.
Žingsnis 2
Paruoštus vokelius dėkite į keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
Kategorijos