Publikavimo data: 2024-06-22
Aromatingi kiaulienos šonkauliukai medaus ir garstyčių padaže
Aromatingi kiaulienos šonkauliukai medaus garstyčių padaže - puikus receptas mėgstantiems aštraus skonio mėsą. Naudodami paprastus ingredientus, tokius kaip medus, kečupas, garstyčios ir sojų padažas, įprastų mėsos šonkaulių skonį galite pakelti į visiškai naują lygį.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Giliame dubenyje sumaišykite medų, sojų padažą, kečupą, citrinos sultis, garstyčias ir 80 ml augalinio aliejaus. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Šonkauliukus pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Užtepkite marinatą ant mėsos ir rankomis gerai įtrinkite jį į mėsą, kad padengtų kiekvieną gabalėlį. Tada palikite marinuotis šaldytuve bent valandai.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, patepkite ją likusiu aliejumi ir sudėkite šonkauliukus. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol paruduos be marinato. Supilkite likusį marinatą ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol iškeps, maždaug 15 minučių.
Kategorijos