Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingi kopūstai, troškinti su vištienos širdelėmis
Kopūstai yra tokia populiari daržovė pasaulyje, kad jų garbei daugelyje pasaulio šalių rengiamos kopūstų šventės. Ant mūsų stalo jie yra nepakeičiamas produktas pirmiesiems ir antriesiems patiekalams, salotoms ir užkandžiams. Šiame variante kopūstai ruošiami su vištienos širdelėmis, o tai reiškia, kad patiekalas nėra per daug kaloringas, todėl jį galima įtraukti į racioną net ir tiems žmonėms, kurie stebi savo fizinę formą.
Žingsnis 1
Supjaustykite širdeles į dvi dalis. Morkas sutarkuokite, svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Keptuvėje sumaišykite augalinį aliejų ir sviestą. Apkepkite morkas ir svogūnus. Po to sudėkite širdeles ir troškinkite.
Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstus ir sudėkite juos prie svogūnų, morkų ir širdelių. Sudėkite pomidorų pastą ir prieskonius. Troškinkite 30 minučių.
Kategorijos