Aromatingi kopūstai, troškinti su vištienos širdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Aromatingi kopūstai, troškinti su vištienos širdelėmis

Kopūstai yra tokia populiari daržovė pasaulyje, kad jų garbei daugelyje pasaulio šalių rengiamos kopūstų šventės. Ant mūsų stalo jie yra nepakeičiamas produktas pirmiesiems ir antriesiems patiekalams, salotoms ir užkandžiams. Šiame variante kopūstai ruošiami su vištienos širdelėmis, o tai reiškia, kad patiekalas nėra per daug kaloringas, todėl jį galima įtraukti į racioną net ir tiems žmonėms, kurie stebi savo fizinę formą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aromatingi kopūstai, troškinti su vištienos širdelėmis Žingsnis 1
Supjaustykite širdeles į dvi dalis. Morkas sutarkuokite, svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Aromatingi kopūstai, troškinti su vištienos širdelėmis Žingsnis 2
Keptuvėje sumaišykite augalinį aliejų ir sviestą. Apkepkite morkas ir svogūnus. Po to sudėkite širdeles ir troškinkite.

Žingsnis 3

Aromatingi kopūstai, troškinti su vištienos širdelėmis Žingsnis 3
Susmulkinkite kopūstus ir sudėkite juos prie svogūnų, morkų ir širdelių. Sudėkite pomidorų pastą ir prieskonius. Troškinkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos