Publikavimo data: 2024-06-16
Aromatingi kumpio blyneliai
Blynai su kumpiu labai populiarūs Europos šalyse. Šis patiekalas ruošiamas kavinėse, restoranuose, užkandinėse ir kiekvienoje gatvėje. Jie patiekiami per bet kokius renginius, kuriais žmonės labai džiaugiasi. Šis patiekalas tinka ir kasdieniam vartojimui, ir kaip užkandis per bet kokią šventę.
Žingsnis 1
Paruoškite blynų tešlą: pieną sumaišykite su kiaušiniais, druska ir cukrumi, tada viską išmaišykite. Sudėkite miltus ir sviestą ir gerai išmaišykite. Ant vidutinės ugnies kepkite blynus iš abiejų pusių. Atskirame dubenyje sumaišykite garstyčias, grietinę ir išmaišykite. Blynus perpjaukite į dvi dalis. Kiekvieną blyno pusę aptepkite grietinės ir garstyčių mišiniu ir ant viršaus uždėkite po kumpio griežinėlį.
Žingsnis 2
Susukite blynus į ritinėlį. Dėkite blynus į aliejumi pateptą kepimo indą. Dėkite indą į įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Kategorijos